100PPV, DSP, IOC, 650PPV Trolley Bag - csomagok DXN

Kedves  DXN Érdeklődők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy március 1-től a tagság érvényesítéséhez nincs többé szükség a Starter Kit megvásárlására.  Mindössze egy legalább 100PPV személyes rendelést kell leadnod a regisztráció során. Ez lehet egy szabadon összeállított minimum 100PPV rendelés, vagy DSP, IOC illetve 650PPV Trolley Bag csomag.

Ez az új regisztrációs szabály bármely módon történő regisztrációra érvényes, így az eWorld-ön keresztül történő online regisztrációra is.

Az eWorld-ön keresztül történő regisztrációkor a tagság azonnal érvényes lesz, szponzorálni viszont csak a regisztrációkor rögzített első rendelés kifizetése - és a termékek átvétele után lehetséges.

Meggyőződésünk, hogy az új regisztrációs szabály segít téged abban, hogy erős hálózatot építs - Előzetes tájékozódás pár percben: +36(20)3820028 - Online hálózatépítés?

Üdvözlettel: Vörös Gyula és a DXN magyarországi csapata

A legrövidebb út az SD gyémánt szintig! - Trolley Bag Promóció Szabályzat:

1. A promóció érvényessége: 2019. február 1. - 2019. április 30.

2. Minden olyan újonnan regisztrált tag, aki a regisztráció dátumától számított 30 napon belül egy számlán, saját nevére legalább 650 PV értékű rendelést ad le, jogosult egy ajándék Trolley Bag-re.

3. Az ajándék Trolley Bag-et a 650 PV rendeléssel együtt szállítjuk ki.

4. A promóció az alábbi országokban érvényes az ott regisztrált tagok számára: Szlovákia, Csehország, Olaszország, Spanyolország, Görögország, Németország, Magyarország, EU networker országok.

5. Egy tag egy ajándék Trolley Bag-re jogosult. - (6 új tag + másolódás még egy szintig)

6. Az ajándék Trolley Bag-nek nincs PV, SV értéke.

7. A DSP rendelések nem, viszont az IOC csomagok beleszámítanak ebbe az mlm promócióba.

8. A DXN fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes bejelentés és indoklás nélkül megváltoztassa a szabályzatot, vagy lezárja a promóciót.

9. Kérdés esetén keresd a mobilszámot: +36(20)3820028